• Nydelig mat, fantastisk underholdning, bar med alle rettigheter og nattklubb. Mulighet for overnatting med prisvinnende frokost. Alt under samme tak!
  • Gjør det enkelt for deg selv. Bestill alt du trenger for deg og kollegaer/venner i en og samme billett. Varmt velkommen til Norges råeste julebord!

Om produsentene

SCANDIC
HOTELS

HOTELLET Scandic er Nordens ledende hotellkjede med et nettverk av 280 hotell, i drift eller under oppføring, fordelt på nærmere 55 000 hotellrom, i 6 land.

Hver dag jobber våre 16 000 medarbeidere med ett mål for øyet - å få gjestene våre til å føle seg velkommen hos oss om de skal treffe venner eller er på jobb.

Som Nordens mest bærekraftige hotellkjede fokuserer vi alltid på miljøet, samfunnsansvar og tilgjengelighet. Les mer her.

Mountain View

STARWORKS

PRODUSENTEN StarWorks produserer bl.a. musikaler på Chateau Neuf (Grease, Flashdance, Optimist, Jersey Boys mfl).

Under årene har de også medvirket i en rekke produksjoner både i inn- og utland så som Eurovision Song Contest, Allsång på Skansen, Idrettsgalla, Melodi Grand Prix, Kvelden før kvelden, Melodifestivalen, Marcus & Martinus i Spektrum, Artistgalla, Virtuos, Grunnlovsjubileumet, Nordisk råds pris osv). Les mer her.

Mountain View

SB
PRODUKSJONER

PRODUSENTEN SB Produksjoner leverer underholdning til flere av landets største hoteller, kjøpesenter, bedrifter og eventbyråer.

De er medarrangør av Din Bryllupsmesse som er landets største uavhengige bryllupsmesse.

I tillegg har de koreografi, regi og/eller produksjon på flere andre messer, show og motevisninger for noen av landets fremste designere, brands- og sportsmerker. Les mer her.

Mountain View